Checkmark iconČeská podpora
Checkmark iconRozsáhlé záruky
Checkmark iconOd 2500,- Kč je poštovné zdarma. Neplatí pro elektrické vozíky
Checkmark icon100 dní na vrácení
Scotty Cameron  Phantom X 5.5 Ocel Scotty Cameron  Phantom X 5.5 Ocel Scotty Cameron  Phantom X 5.5 Ocel Scotty Cameron  Phantom X 5.5 Ocel

Scotty Cameron Phantom X 5.5

12 199,00 Kč
včetně DPH, plus poštovné

Dámy a Pánové Shaft: Ocel

Délka
34"

doba doručení (2-4 Pracovní dny)

Ověřit dostupnost na pobočce.

 

(důležité upozornění k návštěvě pobočky bez rezervace)

Zatím žádná otázka. Položte otázku k článku

Popis

Scotty Cameron Phantom X 5.5

Putter Scotty Cameron Phantom 5.5 má stejný inovovaný tvar hlavy jako model 5 a krček s tryskovým povrchem pro golfisty, kteří dávají přednost vyrovnávacím vlastnostem hole s toe-flow čepele.

Zarovnávací systémy
Na základě podnětů od tour hráčů navrhl Scotty nové tvary putterů Phantom 2024 se zarovnávacími systémy, které pomáhají hráčům snadno a správně zarovnat putter při adrese. Kromě propracovaného celkového tvaru podporujícího zarovnání jsou všechny modely vybaveny pomůckami pro zarovnání, od elegantně vyfrézovaných zaměřovacích bodů u modelů 5 a 7, přes mechanicky rovné zaměřovací linie u modelů 9 až po linie ve tvaru šipky u modelů 11, které hráči umožňují jasný výhled na jamku před puttováním.

Přepracovaná konstrukce z více materiálů
Líc a tělo každého modelu 2024 Phantom jsou vyrobeny z nerezové oceli 303 a integrovány s lehkými součástmi příruby a patky z leteckého hliníku 6061. Tyto vícemateriálové konstrukce jsou navrženy tak, aby byly tužší a poskytovaly hráči větší stabilitu a pevnější pocit, a zároveň doplňují novou optimalizovanou technologii tlumení vibrací modelů.

Technologie Dual-Milled Face
Každá lícní strana z nerezové oceli 303 nových putterů Phantom je vybavena technologií Scotty Dual-Milled Face, která se původně používala na Tour a poprvé byla golfistům představena v řadě 2023 Super Select. Proces dvojitého frézování zajišťuje lepší zvuk a pocit, protože kombinuje měkkost hluboce frézované tváře se zpětnou vazbou a konzistencí středně frézované tváře. Lícnice putterů 2024 Phantom jsou nejprve hluboce frézovány a poté jsou druhým průchodem frézované špičky zploštěny, čímž vzniká plošší a konzistentnější lícnice. Výsledkem je vzhled a pocit inspirovaný turnajem a dosud nejkonzistentnější tvář v této řadě.

Zátěž a shafty Phantom
Každý nový putter Phantom je vybaven výkonnostní zátěží se dvěma přizpůsobitelnými závažími z nerezové oceli na patě (wolfram u modelu Phantom 11 Long) a ocelovými shafty bez stupňů.

Na míru navržený plně kontaktní grip
Každý model je vybaven novým plně kontaktním gripem ve stylu pádla, který připomíná klasický design Scottyho Baby-T, ale je modernizovaný. Grip navržený speciálně pro novou řadu Phantom je unikátně tvarovaný, aby poskytoval větší kontakt a pohodlí, a jeho plochá horní část umožňuje lepší vnímání úhlu čela. Textura "chain link" navíc zajišťuje spolehlivý úchop za všech podmínek.

Povrchová úprava a grafika
Všechny nové hlavy putterů Phantom z nerezové oceli procházejí procesem Scotty Silver Fog, který zajišťuje jasný, ale neoslňující vzhled a texturu. Komponenty z leteckého hliníku 6061 byly pokoveny a eloxovány černou hliníkovou povrchovou úpravou. Známý motiv tří teček Scotty na zadních kapsách a mířidlech hlav putterů Phantom 5 a 7 je zvýrazněn průsvitnou kouřovou barvou, zatímco rytiny a linie mířidel na všech modelech jsou lakovány v barvách Asphalt, Dove Grey a Dark Grey. Každá hůl Phantom se dodává s páskem na shaft a krytem hlavy se žlutými akcenty.

Vlastnosti:

  • Vyvážení do špičky
Podrobnosti o produktu

Scotty Cameron Phantom X 5.5

Číslo položky:

  • 55842280
Značka

Scotty Cameron

Scotty Cameron za nízké skóre

Svět putterů se v posledních letech výrazně změnil. Klasické puttery Anser od firmy Ping, které byly po dlouhou dobu vzorem pro výrobce putterů Titleist nebo Odyssey, jsou již minulostí. Nové puttery, stejně jako golfové puttery Scotty Cameron, nabízejí nepřeberné množství designů, barev a materiálů. Proto je značka putterů Scotty Cameron, která dnes patří do divize putterů průmyslového giganta Titleist, stále velmi ceněná mezi golfisty.

Scotty Cameron - důležitá je funkčnost

Puttery jsou vždy záležitostí srdce a citu. Jsou hráči, kteří používají putter, například ze série Scotty Cameron, již léta a nikdy nepřemýšlejí o koupi nového. Jiní hráči - ti experimentálnější - naopak mění putter při každé příležitosti. Nakonec je však první volbou putter značky Scotty Cameron. Protože úspěch při hře s takovým putterem jim dává za pravdu.
Scotty Cameron - vždy pastva pro oči

Golfové puttery Scotty Cameron, které najdete v široké nabídce v Golf House, zaujmou svou nadčasovou přesností. Estetika a výkon jsou bezkonkurenční. Úspěšný příběh Scottyho Camerona začal v roce 1992 v kalifornském Glendale s deklarovaným cílem vyrábět ty nejlepší puttery pro nejlepší golfisty na světě. Průlom přišel v roce 1993 na Masters v Augustě. Během Players Championship v roce 1994 otevřel Titleist velký zájem o Scottyho Camerona a začala úspěšná spolupráce.

Chcete se o Scotty Cameron dozvědět více?

na stránku značky Scotty Cameron

Bestsellery

Adidas Polokošile Drive HTR s polovičním rukávem námořnická modrá Adidas Polokošile Drive HTR s polovičním rukávem námořnická modrá
Adidas Polo Drive HTR s krátkým rukávem
1 199,00 Kč
k dispozici v: S M L XL XXL
Adidas Ultimate365 Zúžené kalhoty Chino Trousers černá Adidas Ultimate365 Zúžené kalhoty Chino Trousers černá
Adidas Ultimate365 Zúžené kalhoty Chino
1 799,00 Kč
k dispozici v: 30/32 32/32 32/34 34/34 36/32 36/34 38/34
TaylorMade StormDry šedá TaylorMade StormDry šedá
TaylorMade StormDry cartbag
8 549,00 Kč
k dispozici v: 11"
Bogner TARIUS Stretch Midlayer námořnická modrá Bogner TARIUS Stretch Midlayer námořnická modrá
Bogner TARIUS Stretch Midlayer
5 499,00 Kč
k dispozici v: M L XL XXL

Mohlo by se vám také líbit

Naposledy zobrazené

Naše novinky

Köllen Golfový průvodce Německem 2024 Univerzální velikost
NEW
Köllen Golfový průvodce Německem 2024
849,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
FootJoy StaCooler bílá
pouze online
FootJoy StaCooler rukavice
599,00 Kč
k dispozici v: S M M/L L
Titleist SM10 Tour Chrome LH Ocel Titleist SM10 Tour Chrome LH Ocel
Titleist SM10 Tour Chrome wedge pro hráče hrajícího na levou stranu LH
4 899,00 Kč
k dispozici v: 52° 08° 56° 10°
J.Lindeberg Ponožky Maxima tyrkysová J.Lindeberg Ponožky Maxima tyrkysová
J.Lindeberg Ponožky Maxima
499,00 Kč
k dispozici v: 38/40