Checkmark iconČeská podpora
Checkmark iconRozsáhlé záruky
Checkmark iconOd 2500,- Kč je poštovné zdarma. Neplatí pro elektrické vozíky
Checkmark icon100 dní na vrácení
XXIO 13 Železa Dámský grafit XXIO 13 Železa Dámský grafit XXIO 13 Železa Dámský grafit

XXIO 13 Železa

46 499,00 Kč
včetně DPH, plus poštovné

Dámy Shaft: Dámský grafit

Železa

doba doručení (2-4 Pracovní dny)

Ověřit dostupnost na pobočce.

 

(důležité upozornění k návštěvě pobočky bez rezervace)

Zatím žádná otázka. Položte otázku k článku

Popis

XXIO 13 Železa

Železa XXIO 13 nabízejí nejvyšší výkon při střední rychlosti švihu. Jejich pokročilá čtyřdílná konstrukce má pozoruhodně nízké těžiště pro uspokojivě vysoký start. Technologie Rebound Frame vám pomůže generovat neuvěřitelnou rychlost míče, zatímco charakteristický lehký švihový pocit želez XXIO vám umožní dělat vše s pozoruhodnou lehkostí.

čtyřdílná konstrukce
Železa XXIO 13 mají nízké těžiště díky čtyřdílné konstrukci s titanovými plochami a wolfram-niklovým závažím na patce. Toto zatížení v kombinaci s naší jedinečnou konstrukcí Rebound Frame, která střídá tuhé a pružné zóny pro zvýšení rychlosti míče, zajišťuje uspokojivě vysoký start s neuvěřitelnou vzdáleností.

Titanové líce
Tenké, vysoce pevné titanové líce a duté části paty umožňují ještě větší, vysoce husté wolfram-niklové závaží na patu. Toto závaží na špičce optimalizuje polohu těžiště pro vyšší a rovnější start. Kromě drážek ve tvaru písmene L na spodní straně těla železa vylepšují nové drážky na vnějším obvodu hlavy hole COR face pro zvýšení rychlosti míče a vzdálenosti.

Rebound Frame
Rebound Frame využívá střídající se vrstvy tuhých a pružných zón pro zlepšení celkového COR a vytvoření efektu pružení v pružině. Tím se zvyšuje rychlost míče a vzdálenost při každé ráně. U želez poskytuje tenčí lícní strana větší pružnost, zatímco obvodové drážky vyleptané hluboko uvnitř těla železa poskytují ještě větší pružnost, zejména při ranách, které dopadají nízko na lícní stranu.

Optimalizované těžiště v závislosti na loftu
Progresivní, variabilní tloušťka čelní strany želez XXIO 13 optimalizuje rychlost a start míče pro každý loft. Dlouhá železa jsou navržena pro carry, s nižším těžištěm, které zvyšuje rychlost míče přesně tam, kde zasáhnete clubface. Krátká železa kladou důraz na kontrolu, s mírně vyšším těžištěm pro lepší vysoký a nízký MOI.

Weight Plus
Patentovaná konstrukce gripu umisťuje hmotnost na konec gripu shaftu. Tato protiváha usnadňuje úder a pomáhá vám najít ideální bod na vrcholu švihu a usnadňuje uvolnění při švihu dolů pro konzistentnější kontakt.

  • Dámská železa XXIO
  • Shaft: XXIO 13 Ladies MP-1300L Graphite Cut Weight
  • Grip: XXIO 13 Weight Plus Grip
Podrobnosti o produktu

XXIO 13 Železa

Číslo položky:

  • 55864954
Značka

XXIO

Základní filozofií společnosti XXIO je realizace vysoce kvalitních, zajímavých produktů a služeb pro milovníky sportu na celém světě, "vášeň", "radost" a "zábava".

XXIO [ vyslovuje se ZEK - Si-OH ] je součástí společnosti DUNLOP SPORT CO. LTD (včetně značek Srixon a Cleveland Golf). XXIO je v Japonsku golfovou značkou číslo 1. Díky dlouholeté tradici prémiových golfových holí vyráběných v Japonsku se XXIO těší obrovskému úspěchu v Japonsku a Koreji. V Evropě je společnost XXIO již velmi dobře známá ve Francii, Španělsku a Švýcarsku. Tyto high-tech kluby jsou stále populárnější také v Německu a Rakousku.

Inženýry společnosti XXIO pohání snaha o dokonalost.

Výzkumné a vývojové oddělení se sídlem v Japonsku denně dosahuje pokroku ve vývoji nových materiálů, nových metod spojování nebo nových koncepcí. Vždy sledují jediný cíl: zajistit golfistům nepřekonatelný výkon, sílu a lehkost a bezkonkurenční potěšení ze hry.

XXIO pracuje technicky na nejvyšší úrovni. Ke kontrole každého detailu s maximální přesností se používají vysoce výkonné počítače. V této souvislosti je třeba zmínit špičkovou simulační technologii Digital Impact™: Jedná se o analýzu momentu kontaktu mezi míčkem a povrchem golfové hole.

Díky této technologii dokáže XXIO nejen zastavit a analyzovat okamžik nárazu, ale také zkoumat obraz z hlediska nejmenších jevů a detailů. Tímto způsobem je dosaženo nejvyšší kvality u všech řad XXIO.

Vložením velkého množství dat, která jsme v průběhu času nashromáždili, do našeho programu jsme schopni pomocí nástroje Digital Impact vytvořit skutečně věrnou simulaci. Tato technika lisování se používá ve výzkumu a vývoji k testování různých konstrukčních hypotéz a nadále udává směr pro pokročilé výrobky.

Chcete se o XXIO dozvědět více?

na stránku značky XXIO

Bestsellery

Alberto EARNIE - Gabardénové bermudy Ceramica olivová Alberto EARNIE - Gabardénové bermudy Ceramica olivová
Alberto EARNIE - Gabardénové bermudy Ceramica
3 099,00 Kč
k dispozici v: 46 48 50 52
J.Lindeberg Ventilace 500 námořnická modrá J.Lindeberg Ventilace 500 námořnická modrá
pouze online
J.Lindeberg Vent 500 golfová obuv
5 399,00 Kč
k dispozici v: 40 41 42 43 44 45 46
Bogner TARIUS Stretch Midlayer námořnická modrá Bogner TARIUS Stretch Midlayer námořnická modrá
Bogner TARIUS Stretch Midlayer
5 499,00 Kč
k dispozici v: M L XL XXL
TaylorMade StormDry šedá TaylorMade StormDry šedá
TaylorMade StormDry cartbag
8 549,00 Kč
k dispozici v: 11"

Mohlo by se vám také líbit

Naposledy zobrazené

Naše novinky

Köllen Golfový průvodce Německem 2024 Univerzální velikost
NEW
Köllen Golfový průvodce Německem 2024
849,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
FootJoy StaCooler bílá
pouze online
FootJoy StaCooler rukavice
599,00 Kč
k dispozici v: S M M/L L
Bogner Maggia Serena Taška přes rameno mvz Bag černá Bogner Maggia Serena Taška přes rameno mvz Bag černá
Bogner Maggia Serena Taška přes rameno
3 999,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
Adidas Ultimate365 Tour WIND.RDY Mikina s dlouhým rukávem Windshirt námořnická modrá
Adidas Ultimate365 Tour WIND.RDY Mikina s dlouhým rukávem Windshirt
2 399,00 Kč
k dispozici v: M L XL XXL