Checkmark iconČeská podpora
Checkmark iconRozsáhlé záruky
Checkmark iconOd 2500,- Kč je poštovné zdarma. Neplatí pro elektrické vozíky
Checkmark icon100 dní na vrácení
XXIO  13 Hybrid Grafit, Regular XXIO  13 Hybrid Grafit, Regular XXIO  13 Hybrid Grafit, Regular

XXIO 13 Hybrid

9 799,00 Kč
včetně DPH, plus poštovné

Pánové Shaft: Grafit, Regular

Dřevo
4 5

doba doručení (2-4 Pracovní dny)

Ověřit dostupnost na pobočce.

 

(důležité upozornění k návštěvě pobočky bez rezervace)

Zatím žádná otázka. Položte otázku k článku

Popis

XXIO 13 Hybrid

Hybrid XXIO 13 nabízí hráčům golfu se střední rychlostí švihu lehkou a univerzální variantu pro odpalování delších a rovnějších ran téměř odkudkoli na hřišti. Kombinace extrémně lehkých materiálů a nejnovějších technologií zaručuje maximální vzdálenost a přesnost bez větší námahy

Nový Activwing
Tato nová dvoustupňová konstrukce aerodynamického profilu využívá aerodynamických sil k lepší stabilizaci hlavy hole při švihu dolů. Nový ActivWing pomáhá uvést tvář hole do optimální úderové polohy, což vám usnadní zasažení sweet spotu a zvýší rychlost míče.

BiFlex Face
V horních rozích špičky a paty BiFlex Face má každá strana svůj vlastní jedinečný tvar hrany. Hrana na špičce je protažená a zaoblená, zatímco hrana na patě je úzká a ostrá. Tyto geometrie přizpůsobují pevnost hrany speciálně konstrukčním požadavkům každé strany a rozšiřují vysoký COR rozsah clubface. BiFlex Face funguje jako pevný rám kolem vysoce flexibilní clubface a zpevňuje strategicky přesné oblasti pro optimalizaci rychlosti v celé clubface.

Rebound Frame
Rebound Frame využívá střídající se vrstvy tuhých a pružných zón pro zlepšení celkového COR a vytvoření efektu pružení v pružině. Hybridy XXIO 13 jsou vybaveny rámem Rebound Frame s plochým povrchem cup face pro ještě větší výkon při úderech po celé ploše hole.

Flat Cup Face
Pro zlepšení COR po celé ploše clubface má Flat Cup Face větší a tenčí středovou část. Tato konstrukce umožňuje zvýšit rychlost míče a vzdálenost bez ohledu na to, kam míč odpálíte. Face driveru je vyroben ze speciálního titanu Super-TIX® 51AF pro ještě tenčí a rychlejší face.

Cannon Sole
Plovoucí zátěžová podložka umisťuje těžiště každého fairwayového dřeva pro optimální start a vzdálenost. Jedinečný dělový tvar nám umožňuje umístit hmotnost tam, kde je potřeba, aniž by byla ohrožena pružnost povrchu hole - což je obzvláště užitečné při ranách zasažených nízko na povrchu hole.

Step Crown
Stupňovitý tvar korunky přispívá k účinnosti odrazového rámu tím, že podporuje pružnost clubface. Její tvar však také snižuje hmotnost hlavy hole, čímž snižuje těžiště pro vyšší start a delší carry.

Weight Plus
Patentovaná konstrukce rukojeti umisťuje hmotnost na konec shaftu. Tato protiváha usnadňuje take away a pomáhá vám najít ideální bod na vrcholu švihu, což usnadňuje uvolnění při švihu dolů pro konzistentnější kontakt.

  • Pánský hybrid XXIO
  • Shaft: XXIO 13 MP-1300 Graphite Cut Weight
  • Grip: XXIO 13 Weight Plus Grip
Podrobnosti o produktu

XXIO 13 Hybrid

Číslo položky:

  • 55864879
Značka

XXIO

Základní filozofií společnosti XXIO je realizace vysoce kvalitních, zajímavých produktů a služeb pro milovníky sportu na celém světě, "vášeň", "radost" a "zábava".

XXIO [ vyslovuje se ZEK - Si-OH ] je součástí společnosti DUNLOP SPORT CO. LTD (včetně značek Srixon a Cleveland Golf). XXIO je v Japonsku golfovou značkou číslo 1. Díky dlouholeté tradici prémiových golfových holí vyráběných v Japonsku se XXIO těší obrovskému úspěchu v Japonsku a Koreji. V Evropě je společnost XXIO již velmi dobře známá ve Francii, Španělsku a Švýcarsku. Tyto high-tech kluby jsou stále populárnější také v Německu a Rakousku.

Inženýry společnosti XXIO pohání snaha o dokonalost.

Výzkumné a vývojové oddělení se sídlem v Japonsku denně dosahuje pokroku ve vývoji nových materiálů, nových metod spojování nebo nových koncepcí. Vždy sledují jediný cíl: zajistit golfistům nepřekonatelný výkon, sílu a lehkost a bezkonkurenční potěšení ze hry.

XXIO pracuje technicky na nejvyšší úrovni. Ke kontrole každého detailu s maximální přesností se používají vysoce výkonné počítače. V této souvislosti je třeba zmínit špičkovou simulační technologii Digital Impact™: Jedná se o analýzu momentu kontaktu mezi míčkem a povrchem golfové hole.

Díky této technologii dokáže XXIO nejen zastavit a analyzovat okamžik nárazu, ale také zkoumat obraz z hlediska nejmenších jevů a detailů. Tímto způsobem je dosaženo nejvyšší kvality u všech řad XXIO.

Vložením velkého množství dat, která jsme v průběhu času nashromáždili, do našeho programu jsme schopni pomocí nástroje Digital Impact vytvořit skutečně věrnou simulaci. Tato technika lisování se používá ve výzkumu a vývoji k testování různých konstrukčních hypotéz a nadále udává směr pro pokročilé výrobky.

Chcete se o XXIO dozvědět více?

na stránku značky XXIO

Bestsellery

Cleveland CBX 4 Zipcore Ocel Cleveland CBX 4 Zipcore Ocel
Cleveland CBX 4 Zipcore
4 649,00 Kč
k dispozici v: 46° 50° 52° 56° 60°
TaylorMade TP5 Pix 3.0 bílá TaylorMade TP5 Pix 3.0 bílá
-15%
pouze online
TaylorMade TP5 Pix 3.0 model 2024 Golfové Míčky
1 599,00 Kč 1 349,00 Kč
k dispozici v: Balení po 12 kusech
Daily Sports CREMOLA 50cm krátká sukně vícebarevné Daily Sports CREMOLA 50cm krátká sukně vícebarevné
pouze online
Daily Sports CREMOLA krátká sukně (50cm )
2 399,00 Kč
k dispozici v: S M L XL XXL
Mizuno Držák výsledkové karty černá
Mizuno Držák skórkarty
699,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost

Mohlo by se vám také líbit

Naposledy zobrazené

Naše novinky

Ogio Alpha Bananarama námořnická modrá Ogio Alpha Bananarama námořnická modrá
Ogio Alpha Bananarama Travelcover
5 599,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
Komperdell Kompletní sada Nemesis 2024 Grafit, Regular Komperdell Kompletní sada Nemesis 2024 Grafit, Regular
Komperdell Kompletní sada Nemesis 2024
16 999,00 Kč
k dispozici v: Další
J.Lindeberg Ponožky Maxima tyrkysová J.Lindeberg Ponožky Maxima tyrkysová
J.Lindeberg Ponožky Maxima
499,00 Kč
k dispozici v: 38/40
Adidas Ultimate365 Tour WIND.RDY Mikina s dlouhým rukávem Windshirt námořnická modrá
Adidas Ultimate365 Tour WIND.RDY Mikina s dlouhým rukávem Windshirt
2 399,00 Kč
k dispozici v: M L XL XXL