Checkmark iconČeská podpora
Checkmark iconRozsáhlé záruky
Checkmark iconOd 2500,- Kč je poštovné zdarma. Neplatí pro elektrické vozíky
Checkmark icon100 dní na vrácení
Scotty Cameron Phantom X 11 Ocel Scotty Cameron Phantom X 11 Ocel Scotty Cameron Phantom X 11 Ocel Scotty Cameron Phantom X 11 Ocel Scotty Cameron Phantom X 11 Ocel

Scotty Cameron Phantom X 11

11 849,00 Kč* 8 799,00 Kč
Top cena (30 dní)**: 9 599,00 Kč (-8%)
včetně DPH, plus poštovné

Dámy a Pánové Shaft: Ocel

Délka

doba doručení (2-4 Pracovní dny)

* DMOC
** Nejnižší cena za posledních 30 dní před jejím snížením

exkluzivně online

Tento produkt je k dispozici pouze online.

Zatím žádná otázka. Položte otázku k článku

Popis

Scotty Cameron Phantom X 11

Putter Scotty Cameron Phantom X 7.5, který se vyznačuje vysokým MOI, má pevnou, přesně opracovanou lícní stranu, horní linii, tělo a křídla z nerezové oceli 303, integrovanou s hliníkovým komponentem podrážky 6061 a závažím podrážky z nerezové oceli pro obvodové zatížení, které zajišťuje snadné zarovnání a stabilní výkon. Model Phantom X 11 sdílí podobnosti s modely Phantom X 12 a Phantom X 5, ale stojí samostatně mezi výkonnostně orientovanými raketami pro hráče, kteří hledají vyšší MOI a odpustnost v čisté a kompaktní platformě.

Díky svému štíhlému profilu a křídlům se zkosenými zády má Phantom X 11 velký, čistý design, který zahrnuje značky frézování podporující zarovnání zvýrazněné jedinou světle šedou zaměřovací linií. Díky středně zahnutému shaftu, který minimalizuje rotaci líce při úderu, a přepracovanému gripu Pistolero Plus, který přidává do designu dekorativní a neklouzavou texturu, je Phantom X 11 navržen pro optimální rozložení hmotnosti, vyvážení a pocit.

X marks the spot
Jedním z charakteristických znaků putterů Scotty Cameron, díky kterému jsou na tour tak žádané, je, že putter sedí při adrese dokonale rovně. Puttery 2022 Phantom X mají speciálně navrženou desku podrážky, která zajišťuje dokonalé vyvážení ve středu "X" při nastavení a zarovnání putteru.

Kompletní zarovnání
Jediná vyfrézovaná linie zaměřovače na horní linii je dokonalým referenčním bodem a funguje jako vertikální linie ve spojení se zakřivenými křídly a novou sole plate pro bezpečné zarovnání.

Technologie shaftu se středovým ohybem
Ocelový shaft bez stupňovitého ohybu byl vyvinut tak, aby minimalizoval rotaci povrchu hole nebo švihový oblouk puttovacího pohybu díky jedinému "středovému" ohybu, který je přímo zarovnán s cílovou linií. Díky tomu je ideální pro všechny golfisty, kteří upřednostňují co nejpřímější zpětný švih a následný úder.

Nová textura gripu
Nový grip Pistolero Plus má novou, neklouzavou a dekorativní texturu. Má menší zúžení ve spodní polovině a dosahuje tak ideální kombinace velikosti, pocitu a zpětné vazby.

  • Scotty Cameron Putter
  • Plochá a rovná puttovací plocha
  • Snadné zarovnání
  • Vysoce kvalitní konstrukce z více materiálů
  • Věrné valivé chování
  • Skvělá odpustnost

Vlastnosti:

  • Face Balanced
Podrobnosti o produktu

Scotty Cameron Phantom X 11

Číslo položky:

  • 55938310
Značka

Scotty Cameron

Scotty Cameron za nízké skóre

Svět putterů se v posledních letech výrazně změnil. Klasické puttery Anser od firmy Ping, které byly po dlouhou dobu vzorem pro výrobce putterů Titleist nebo Odyssey, jsou již minulostí. Nové puttery, stejně jako golfové puttery Scotty Cameron, nabízejí nepřeberné množství designů, barev a materiálů. Proto je značka putterů Scotty Cameron, která dnes patří do divize putterů průmyslového giganta Titleist, stále velmi ceněná mezi golfisty.

Scotty Cameron - důležitá je funkčnost

Puttery jsou vždy záležitostí srdce a citu. Jsou hráči, kteří používají putter, například ze série Scotty Cameron, již léta a nikdy nepřemýšlejí o koupi nového. Jiní hráči - ti experimentálnější - naopak mění putter při každé příležitosti. Nakonec je však první volbou putter značky Scotty Cameron. Protože úspěch při hře s takovým putterem jim dává za pravdu.
Scotty Cameron - vždy pastva pro oči

Golfové puttery Scotty Cameron, které najdete v široké nabídce v Golf House, zaujmou svou nadčasovou přesností. Estetika a výkon jsou bezkonkurenční. Úspěšný příběh Scottyho Camerona začal v roce 1992 v kalifornském Glendale s deklarovaným cílem vyrábět ty nejlepší puttery pro nejlepší golfisty na světě. Průlom přišel v roce 1993 na Masters v Augustě. Během Players Championship v roce 1994 otevřel Titleist velký zájem o Scottyho Camerona a začala úspěšná spolupráce.

Chcete se o Scotty Cameron dozvědět více?

na stránku značky Scotty Cameron

Bestsellery

Adidas Polokošile Drive HTR s polovičním rukávem námořnická modrá Adidas Polokošile Drive HTR s polovičním rukávem námořnická modrá
Adidas Polo Drive HTR s krátkým rukávem
1 199,00 Kč
k dispozici v: S M L XL XXL
Bogner AMADEA bez šatů na ruce černá Bogner AMADEA bez šatů na ruce černá
Bogner AMADEA TOP
5 999,00 Kč
k dispozici v: 36 38 40 42
Valiente Pletené opaskové doplňky námořnická modrá
Valiente pletený pásek
999,00 Kč
k dispozici v: 80 85 90 95 100
TaylorMade StormDry šedá TaylorMade StormDry šedá
TaylorMade StormDry cartbag
8 549,00 Kč
k dispozici v: 11"

Mohlo by se vám také líbit

Naposledy zobrazené

Naše novinky

Ping PLD Frézované Oslo 3 Ocel Ping PLD Frézované Oslo 3 Ocel
Ping PLD Miled Oslo 3 2024
13 499,00 Kč
k dispozici v: 34" 35"
Adidas S2G 24 černá Adidas S2G 24 černá
Kůže
Adidas S2G 24 golfová obuv
3 299,00 Kč
k dispozici v: UK 8.0 UK 8.5 UK 9.0 UK 9.5 UK 10.0 UK 10.5 UK 11.0
J.Lindeberg Ponožky Maxima tyrkysová J.Lindeberg Ponožky Maxima tyrkysová
J.Lindeberg Ponožky Maxima
499,00 Kč
k dispozici v: 38/40
Adidas Ultimate365 Tour WIND.RDY Mikina s dlouhým rukávem Windshirt námořnická modrá
Adidas Ultimate365 Tour WIND.RDY Mikina s dlouhým rukávem Windshirt
2 399,00 Kč
k dispozici v: M L XL XXL